Ying en Edwin heten u van harte welkom bij Frituur Het Smulhoekje in Tongeren Onze frituur is gelegen in de oudste stad van Belgiƫ. Naast de klassieke frituursnacks, bieden wij dagelijks verse frietjes en zelfgemaakte bereidingen aan.
Ook spaghetti, mitrallettes en stoofvlees behoren tot ons assortiment.

NU BESTELLEN
Ying en Edwin heten u van harte welkom bij Frituur Het Smulhoekje in Tongeren Onze frituur is gelegen in de oudste stad van Belgiƫ.

Naast de klassieke frituursnacks, bieden wij dagelijks verse frietjes en zelfgemaakte bereidingen aan. Ook spaghetti, mitrallettes en stoofvlees behoren tot ons assortiment.
NU BESTELLEN

OVER ONS

Bij Frituur Het Smulhoekje bent u altijd welkom. Dankzij onze ruime openingsuren kan u ook op onverwachte tijden bij ons terecht voor een lekkere hap.

Bij ons kan u uw keuze maken uit ons zeer uitgebreide assortiment. Frieten, snacks, burgers, broodjes, of warme gerechten. Wat u ook kiest, bij ons staat kwaliteit op de eerste plaats.

Om u zo vlot mogelijk te bedienen, kan u bij ons zelfs kiezen op welke manier u bestelt. Traditioneel aan de kassa of innovatief via ons online bestelsite?

Ga naar de MENU tap van deze website, stel je bestelling samen en kies het tijdstip dat u voor u past om ze op te halen.

Veel succes en tot binnenkort!

NU BESTELLEN!

WELKOM

Op zoek naar de beste frietjes van 't stad? Zoek dan niet langer want u heeft ze gevonden! Al jaren kunt u bij Frituur Het Smulhoekje terecht voor de heerlijkste frieten, gebakken in plantaardige palmolie.

Ondanks het lange bestaan van onze frituur, is ze modern ingericht met de beste apparatuur, zodat wij u steeds kwaliteit kunnen bieden. Verder hebben wij ook een lekker gamma verse zelfbereide gerechten, zoals stoofvlees, Goulash, tartaar, Bouletten in Konijnen, peper, tomaten en luikse saus en nog veel meer.

Bij Frituur Het Smulhoekje kunt u uw frieten en gerechten afhalen maar u kunt er ook voor kiezen om online te bestellen. Zo hoef je niet te wachten in de Frituur.

Maak alvast uw keuze op onze menukaart en kom langs voor een frietje of een lekker huisbereid gerecht!


NU BESTELLEN!